Over Creactief

Creactief is in 1993 opgericht op initiatief van 4 enthousiastelingen. Het begon allemaal met het organiseren van skireizen waarbij persoonlijk contact centraal staat. De wintersportvakanties kenden een groot succes.

Van skivakanties naar meer mooie activiteiten

Enkele jaren later merkten we dat er nood was aan kwalitatieve zwemlessen in de omgeving van Mortsel. Toen een  zwemclub in Mortsel haar activiteiten beëindigde, zagen we onze kans schoon. Sindsdien bieden wij permanent een mooie reeks zwemactiviteiten aan.

Trekt u er graag op uit? Om te wandelen, te fietsen, te skiën, cultuur op te snuiven,… In ons gamma aan vakanties vindt u ongetwijfeld uw gading. Bovendien mag u op beide oren slapen: Creactief is een krak in het organiseren in vakanties en weekends. U zult volop genieten!

Ook Partykids is er gekomen op vraag van onze deelnemers. Onze monitoren zijn creatieve bijtjes. Ze doen niets liever dan kinderen begeleiden op evenementen en hun een onvergetelijke dag bezorgen.

Onze leden willen graag het hele jaar door contact houden. Daarom richtten we de afdeling “recreatie” op. Fietstochten, wandelingen, daguitstappen,… zijn de ideale manier om het hele jaar door contact te houden.

Wie is wie

Twee van de 4 oprichters van Creactief werken nog steeds enthousiast mee. Onze groep begeleidt de deelnemers bij boeiende activiteiten aan een kostprijs die voor iedereen aantrekkelijk is. Dat kan door het goede werk van:

  • 3 administratieve medewerkers
  • 20 medewerkers die zich richten op het zwemmen
  • 10-tal medewerkers die instaan voor de vakanties

Download onze “wie is wie?”

Over Creactief wie is wie
Toekomst Creactief

Wat brengt de toekomst voor Creactief?

Eerst en vooral willen we met Creactief nog een derde zwemplaats vinden. Zo krijgen we een goede spreiding in de regio. Duffel zou hiervoor een mooie aanvulling zijn.

Ook wat onze vakanties betreft, wil Creactief haar aanbod uitbreiden. Omdat we een aansluiting hebben bij Het Garantiefonds kunnen we onafhankelijk werken. Hou ons aanbod dus zeker in het oog!

Over Creactief

Onze nieuwsbrief

Ieder seizoen houden we u op de hoogte van onze acties, onderhoudstips en activiteiten.

logo_03