Over Creactief

Creactief is in 1993 opgericht op initiatief van 4 enthousiastelingen. Het begon allemaal met het organiseren van skireizen waarbij persoonlijk contact centraal staat. De wintersportvakanties kenden een groot succes.

Van skivakanties naar meer mooie activiteiten

Creactief zwemmen is zowel een zwemschool als een recreatieve zwemclub.  Wil je graag zwemles?  je kan bij ons terecht voor babyzwemmen, groepslessen, privélessen,.... Maar je kan ook komen om baantjes te zwemmen, je conditie te verbeteren (Start to Swim), je techniek te verbeteren (Swimtips) of gewoon spelen in het water met heel de familie.

Trekt u er graag op uit? Om te wandelen, te fietsen, te skiën, cultuur op te snuiven,… In ons gamma aan vakanties en weekends  vindt u ongetwijfeld uw gading. Bovendien mag u op beide oren slapen: Creactief is een krak in het organiseren in vakanties en weekends. U zult volop genieten!

Creactief Recreatie.  Fietsen, wandelen, stadsbezoek, kerstmarkt... het komt allemaal voor in ons programma. 

Wie is wie

Twee van de 4 oprichters van Creactief werken nog steeds enthousiast mee. Onze groep begeleidt de deelnemers bij boeiende activiteiten aan een kostprijs die voor iedereen aantrekkelijk is. Dat kan door het goede werk van:

  • 3 administratieve medewerkers
  • 30 medewerkers die zich richten op het zwemmen
  • 10-tal medewerkers die instaan voor de vakanties

Over Creactief wie is wie
Toekomst Creactief

Wat brengt de toekomst voor Creactief?

Eerst en vooral willen we met Creactief nog een derde zwemplaats vinden. Zo krijgen we een goede spreiding in de regio. Duffel zou hiervoor een mooie aanvulling zijn.

Ook wat onze vakanties betreft, wil Creactief haar aanbod uitbreiden. Omdat we een aansluiting hebben bij Het Garantiefonds kunnen we onafhankelijk werken. Hou ons aanbod dus zeker in het oog!

Over Creactief

Onze nieuwsbrief

Ieder seizoen houden we u op de hoogte van onze acties, onderhoudstips en activiteiten.

logo_03