Vakantie

 Wandelmidweekend
Kröv - Moezel - Duitsland
28/10 tem 1/11/19

Een midweek in Moezelsteek in Duitsland. We verblijven in een vakantiepark nabij het dorpje Kröv. Van hieruit kunnen we mooie wandelingen doen.  Zowel langs de Moezel, door de bossen maar ook door de prachtige wijngaarden.  Natuurlijk mogen we de mooie dorpjes met soms oude kastelen niet vergeten. Zelf de prachtige Moselsteigroute komt hier voorbij.  Verder brengen we een bezoek aan de Geierlay hangbrug, de langste hangbrug van Duitsland.

 

De huisjes:

We hebben een vakantiewoning voor max. 10 personen. Woonkamer met eethoek, zithoek, open keuken en TV; 5 slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, 2 badkamers, 2 apart toiletten.

Op het vakantiepark is ook een zwembad.

 

Onze begeleiding zorgt elke dag voor een mooie wandeling of een uitstap.

Aan de hand van de informatie die we ter plaatse hebben, is het mogelijk om zelf grotere of kleinere wandelingen te doen.

De begeleiding zorgt voor 3 lekkere maaltijden per dag (lunchpakket voor ‘s middags), zelfs alle dranken zijn inbegrepen.

 inbegrepen:

verblijf, alle maaltijden, begeleiding en wandelingen, dranken, lakens, verblijftaks, voor leden Creactief Recreatie ook verzekering lich. ongevallen

 Niet inbegrepen:
persoonlijke uitgave, inkomgelden, vervoer

prijs:
225 euro

kostendelend vervoer:         leden: GRATIS                      niet leden: 20 euro pp

 

info en inschrijven

Vakantie wandelweekend Creactief
Vakantie wandelweekend Creactief
Vakantie wandelweekend Creactief
Vakantie wandelweekend Creactief