Vakantie

De streek

De Moezel staat voor wijngaarden, gezellige dorpjes en stadjes, heuvels en heel wat burchten. Een mooie wandeling of een rondrit.  Liever een bezoek aan een wijnkelder?  Het kan allemaal in de Moezelvallei. Buiten de gekende steden als Cochem, Traben-Trarbach en Bernkastel-Kues zijn er nog heel wat oude gezellige plaatsen die zeker het bezoeken waard zijn. Wie het liever wat rustiger aan doet kan ook een boottocht maken op de Moezel en zo de vele steden en dorpen verkennen. De gastronomen kunnen overal terecht voor heerlijke gerechten voorzien van uitmuntende streekwijnen. Wijnkenners vinden er de basis van de wijnbouw in Neumagen en Piesport. Wanneer je op vakantie gaat aan de Moezel, zal het je niet ontgaan dat de Moezelvallei erg diep is uitgesneden. Dit betekent meteen hoge en steile flanken. Een wandeling vereist dan ook enige conditie. Een andere optie, die zeker die moeite waard is, is onze panoramaroute langs de Moezel. Deze route biedt de mogelijkheid om de gehele vallei en bezienswaardigheden te bekijken

 De hotels

We kiezen voor twee goed gelegen hotels, van waaruit we de verschillende uitstappen, wandelingen en bezoeken goed kunnen doen.

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer.  Verblijf in half pension, van vrijdagavond tot zondagmorgen.  Verzorgt ontbijtbuffet en avondmaal met keuzegerechten.

 

Het programma
Vertrek vrijdagmorgen, na een korte koffiepauze komen we aan in de Moezelvallei. De drie dagen staan er verschillende bezoeken, wandelingen, rondritten op het programma.  Ook de nodige stadjes en dorpjes zullen we niet vergeten.  Het volledige programma vind je hier of wordt u opgestuurd.

 

Data: van vrijdag 6 oktober  tot zondag 9 oktober 2017

Prijs: 249 euro

Kortingen: vroegboekvoordeel tot 10/9/17: -50 euro

Inbegrepen:

  • reis per minibus
  • 2 overnachtingen met half penson
  • begeleiding
  • boottocht

Niet inbegrepen:

  • persoonlijke uitgave
  • inkomgelden
  • verzekeringen
  • maaltijden buiten het half pension
  • dranken

Opstapplaatsen

Mortsel, Berchem, Wommelgem

Brochure en inschrijven

inschrijvingsformulier 2017

programma moezel 2017

Vakantie Weekend Moezel Creactief

Onze nieuwsbrief

Ieder seizoen houden we u op de hoogte van onze acties, onderhoudstips en activiteiten.

logo_03