Vakantie

Shortski Winterberg

zaterdag 20 en zondag 21 januari 2018

2 dagen skiën zonder vakantie te moeten nemen.

Winterberg, het meest sneeuwzeker en kortbij gelegen skigebied. Het skigebied staat bekend onder de naam 'Skiliftkarussell Winterberg'. De Skiliftkarussell bestaat uit 27,5 kilometer pistes, verdeeld over 34 afdalingen van 7 verschillende bergen. Er zijn in totaal 27 skiliften en 260 sneeuwkanonnen. Deze sneeuwkanonnen zorgen elk jaar voor een sneeuwzekerheid van half december tot half maart!

Programma: Vertrek om 4.30 uur vanuit Boechout. Na een ontbijtstop aankomst rond 10.00 uur direct aan de piste. Hier krijg je je skipas en kan je vertrekken (eventueel materiaal huren kan ter plaatse). Heel de dag kan skiën.

Om 17 uur verzamen aan de autocar en vertrek naar het hotel. Na de kamerverdeling nemen we een avondmaal. Goed slapen, een stevig ontbijt en terug naar de piste. We verblijven in een goed gelegen hotel,  op ongeveer 15 minuten van de piste. Je kan nu skiën tot 16 uur. Om 16.30 uur vertrek richting België. Onderweg is er een stop met mogelijkheid om ene avondmaal te nemen. Aankomst rond 22.30 uur.

Inbegrepen: autocar, overnachting in half pension, skipas 2 dagen, begeleiding

Prijs: 260 euro inschrijven voor 20/12/17: 50 euro korting pp 

inschrijving shortski

Shortski Creactief

Onze nieuwsbrief

Ieder seizoen houden we u op de hoogte van onze acties, onderhoudstips en activiteiten.

logo_03