Vakantie

Corsica - Calvi

Corsica, een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee. Een eiland dat heel wat de bieden heeft. Of je nu houdt van parelwitte stranden, een terrasje in de zon, een wandeling met prachtige vergezichten, een rit over het prachtige eiland, cultuur en prachtige oude dorpen en steden. Je vindt het allemaal op Corsica. Kijk rustig van op het strand naar de blauwe zee en achter je rug, op slechts enkele kilometers staan de immense bergen. Dit is de plaats voor een afwisselende vakantie.
De verblijfplaats, Camping INTERNATIONAL, is een 3*** camping met recente stacaravans. Verder is er een openluchtzwembad (open afhankelijk van het weer), bar, 2 restaurants en een winkeltje .
Gelegen op slechts 200 meter van het strand en 800 meter van het centrum van Calvi. Calvi, gelegen aan een 6 km lange baai met parelwitte stranden (Noord-West Corsica). Ondanks de grote aantrekkingskracht van dit paradijselijke havenstadje is er geen massatoerisme.
Calvi ademt een typisch mediterrane sfeer uit met de talrijke terrasjes, winkeltjes, een wandeldijk langs de haven ’s Avonds gonst het van de activiteiten en je treft hier reizigers van over de hele wereld.
Onze begeleiders zorgen voor afwisselend programma. Er zijn zowel prachtige wandelingen, een bezoek aan Corte en Bastia, een mooie rondrit door Haute Corse, een bezoek aan oude dorpjes met mooie vergezichten,… Natuurlijk ben je volledig vrij om hieraan deel te nemen.
We hebben 2 ruime stacaravans, met telkens 3 slaapkamers.
Onze begeleider zorgt voor 3 maaltijden per dag en ook, alle dranken in de stacaravan zijn inbegrepen.
We vertrekken op donderdagavond met onze minibus en rijden nog enkele uurtje. Dan overnachten we in een hotelletje en na een ontbijt rijden we verder richting Marseille. Een kort stadsbezoek is nog mogelijk. ‘s Avonds gaan we aan boort van de ferry. We overnachten hier in een kajuit. Na het ontwaken is er nog tijd voor een koffie en dan rijden we Corsica op. Ook voor de terugrit nemen we een nachtferry en een overnachting in een hotelletje.

Data: donderdagavond 11 april tem maandag 22 april 2019
Prijs: 749 euro pp vroegboekkorting: inschrijven voor 15/3/19: 100 euro korting!
optie annulatieverzekering: + 40 euro pp

Inbegrepen: vervoer heen en terug, hotelovernachting heen en terug, ferry met kajuit, verblijf in stacaravans en lakens, alle maaltijden en dranken ter plaatse, begeleiding, activiteitenprogramma, rondritten
Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, inkomgelden, annulatieverzekering, maaltijden tijdens heen– en terugreis
Maximum 8 plaatsen

info en inschrijven

Zomervakantie Provence Creactief
Zomervakantie Provence Creactief
Zomervakantie Provence Creactief
Zomervakantie Provence Creactief
Zomervakantie Provence Creactief
jan 22 - wo
Calvi, FR
17°C zwaar bewolkt
Dag Cond. Temp.
woe 01/22
zwaar bewolkt
18/7°C
don 01/23
licht bewolkt
12/4°C
vri 01/24
matige regen
9/4°C
zat 01/25
lichte regen
10/6°C
zon 01/26
geheel bewolkt
9/5°C