Zwemmen

Vrij zwemmen, baantjes zwemmen, spelen met het gezin,...

let op: met de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om baantjes te zwemmen of te spelen in het zwembad.  Enkel de kinderen die lesvolgen kunnen in het zwembad

Iedereen kan lid worden en van de zwemactiviteiten genieten.  Je hoeft geen lessen te nemen of er moet niet minstens 1 persoon van het gezin les nemen.

Wil je graag aan je conditie werken door baantjes te zwemmen? Wil je niet passief staan toekijken als je kindje zwemles krijgt?  Wil je graag spelen in het zwembad met je kindjes tijdens de lessen van je ander kindje?  Het kan allemaal.

Wil je lid worden? er zijn verschillende mogelijkheden.

Wil je lid worden met lessen (babyzwemmen, groepslessen of Privélessen)? Je vind alle info op de pagina's van de verschillende soorten lessen.

Wil je lid worden zonder lessen of andere gezinsleden aansluiten terwijl er een kindje in de lessen zit, lees dan snel verder.

 • je kan lid worden door het onlineformulier in te vullen.  Zon krijgt ook de verzekering (via Sporta vzw) direct jou gegevens.
 • na het insturen van het onlineformulier krijg je een melding om het lidgeld te betalen.
 • Je betaalt 1 keer per sportjaar (september tot juli) 15 euro lidgeld. heb je een verhoogde terugbetaling van het ziekenfonds? Dan betaal je maar 10 euro, na het afgeven van een "kleefzegeltje" aan de kassa.
  Zit je kindje echter in de groepslessen? Dan zijn de andere gezinsleden gratis verzekerd (let op enkel zelfde adres).  Je moet wel lid worden.
 • Als je de eerste keer komt zwemmen, kan je aan de kassa een 12 beurtenkaart kopen.  De kaart kost 15 euro. Deze kaart blijft steeds geldig. en laat je aan de kassa afstempelen steeds als je komt zwemmen.
 • Kinderen tot 3 jaar zwemmen gratis (wel lid maken aub)
 • Wil je eens een enkele keer komen proberen (=proeflid) dan betaal je 3 euro aan de kassa (max. 3 keer)

Wanneer en wanneer?

Plaats

Dag

Uren

Mortsel

Vrijdag

18 tot 20 uur

Mortsel

Zondag

13.30 tot 16.30 uur

Kontich

Dinsdag

18.30 tot 20.30 uur

  (de activiteiten in Kontich worden georganiseerd door Creacatief Kontich vzw - www.creacatiefkontich.be)
 • Kijk op de kalender (homepagina) voor de eventuele sluitingsdagen.

Om lid te worden, klik hier