Fietsweekend

Onvergetelijke fietsweekends

Verken de wonderschone natuur op de fiets met Creactief's fietsweekends. Elk weekend is met zorg samengesteld om jou dichterbij de natuur te brengen, compleet met gezellige verblijfsplekken en de smaak van lokale delicatessen. Ontsnap aan de hectiek van alledag en ontdek samen met andere fietsliefhebbers de serene pracht onder leiding van onze ervaren gidsen.

Programma bekijken & inschrijven

Waar organiseren wij fietsweekends?

Creactief organiseert voornamelijk fietsweekends in België, maar gaat ook wel eens de grens over naar landen zoals Frankrijk, Duitsland of Nederland.

Iedereen is welkom

Je hoeft geen lid te zijn om mee te kunnen doen met onze fietsweekends. Echter, voor niet-leden geldt dat zij niet onder onze verzekering vallen. Leden genieten daarentegen van gratis van de verzekering LO tijdens deze fietsweekends. Meer informatie over het lidmaatschap vind je op onze website.

Kosten & carpoolen

Onze fietsweekends zijn betalend. We vragen ook een kleine vergoeding als je ervoor kiest om mee te carpoolen. Creactief biedt namelijk de mogelijkheid om mee te carpoolen naar het vertrekpunt en de kosten te delen als de startplaats te ver weg voor je is. De bijdrage is afhankelijk van de afstand.  Creactief heeft een minibus met aanhangwagen.

Wil je deelnemen aan een van onze fietsweekends?

Neem een kijkje bij onze geplande weekenden en schrijf je in voor een onvergetelijk fietsavontuur!

Fietsweekend

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x