Wandelen met Creactief

Ontdek de vreugde van wandelen met Creactief

Ben je gepassioneerd door wandelen? Creactief Recreatie is jouw ideale partner voor georganiseerde wandeltochten en wandelweekends. Sluit je aan bij onze groep en geniet van de natuur, gezelligheid en ontspanning tijdens onze wandelactiviteiten.

Lidmaatschap voor wandelliefhebbers

Als lid van Creactief Recreatie heb je toegang tot diverse wandeltochten en wandelweekends. Meld je aan door jouw gegevens via ons online contactformulier in te sturen en het lidgeld van € 25 te storten op rekeningnummer BE26 7895 7244 6629, met vermelding van je naam en 'Lidgeld recreatie'. Dit lidmaatschap loopt van oktober tot oktober. Zodra wij jouw betaling ontvangen, vind je je lidkaart en andere voordelen in je Sporta- team account.

Voordelen van het lidmaatschap

  • Voorrang bij inschrijvingen voor alle wandeltochten en wandelweekends.
  • Kortingen bij bepaalde wandelactiviteiten.
  • Een verzekering tijdens al onze georganiseerde wandeltochten, geldig voor het hele jaar.
  • Een attest voor het ziekenfonds.

Ondersteuning voor iedereen

We bieden speciale ondersteuning voor leden met een 'Uitpas Kansenstatuut' of een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds. Neem voor hulp of meer informatie contact op met onze kansenmedewerker.

Milieubewust wandelen

Bij Creactief Recreatie moedigen we milieuvriendelijk wandelen aan. Ontdek hier hoe je milieubewust kunt genieten van onze wandeltochten en -weekends.


Wandelen met Creactief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x