Wandelweekend

Unieke wandelweekends

Ontdek de schoonheid van de natuur tijdens de wandelweekends van Creactief. Onze wandelweekends zijn zorgvuldig gepland om je in contact te brengen met de natuur, terwijl je geniet van comfortabele accommodatie en heerlijke lokale gerechten. Laat de dagelijkse drukte achter je en stap in een wereld van rust en schoonheid, samen met gelijkgestemde avonturiers onder begeleiding van onze deskundige gidsen.

Programma bekijken & inschrijven

Waar organiseren wij wandelweekends?

Creactief organiseert voornamelijk wandelweekends in België, maar gaat ook wel eens de grens over naar landen zoals Frankrijk, Duitsland of Nederland.

Iedereen is welkom

Of je nu lid bent bij Creactief of niet, iedereen kan deelnemen aan onze wandelweekends, maar als niet-lid ben je niet verzekerd. Lees hier meer over ons lidmaatschap.

Kosten & carpoolen

Onze wandelweekends zijn betalend. We vragen ook een kleine vergoeding als je ervoor kiest om mee te carpoolen. Creactief biedt namelijk de mogelijkheid om mee te carpoolen naar het vertrekpunt en de kosten te delen als de startplaats te ver weg voor je is. De bijdrage is afhankelijk van de afstand.  Creactief heeft hiervoor een minibus

Wil je deelnemen aan een van onze wandelweekends?

Bekijk ons aanbod en meld je aan voor jouw ideale wandelavontuur!

Wandelweekend

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x