Wandelvakantie

Bestemmingen

Onze wandelvakanties vinden plaats in verschillende landen, waaronder België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Tsjechië, en Slowakije. Telkens streven we naar nieuwe en interessante bestemmingen, zodat er voor iedereen iets nieuws te ontdekken valt.

Groepsreizen en flexibiliteit

Onze vakanties zijn groepsreizen, maar dat betekent niet dat je aan alle activiteiten moet deelnemen. Je bent vrij om je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor groepen om een op maat gemaakt programma aan te vragen.

Wie kan deelnemen?

Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze vakanties. Hoewel een goede conditie en wat wandelervaring handig kunnen zijn, is dit zeker geen vereiste. We verwelkomen zowel beginners als ervaren wandelaars.

Speciale arrangementen voor gezinnen en groepen

Onze programma's zijn geschikt voor individuen en gezinnen. Hoewel we geen aparte kinder- en jongerenactiviteiten aanbieden tijdens onze vakanties, zijn gezinnen van harte welkom om deel te nemen aan onze groepsreizen. Voor groepen bieden we ook de mogelijkheid om een programma op maat aan te vragen, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijke ervaring.

Wat is inbegrepen?

Begeleiding en uitgewerkte wandeltochten

Begeleiding en uitgewerkte wandeltochten zijn standaard voorzien voor elke vakantie.

Accommodaties en maaltijden

We zorgen altijd voor comfortabele accommodaties tijdens onze wandeltochten. Dit kan variëren van hotels tot vakantiewoningen, met opties voor 2-persoonskamers of singlekamers, afhankelijk van je voorkeur.

Bij hotelvakanties zijn de maaltijden afhankelijk van de gekozen formule (kamer met ontbijt of half pension). Bij vakantiewoningen bieden we een all-inclusive formule aan, inclusief alle maaltijden en drankjes.

Kostendelend vervoer

Voor de meeste vakanties bieden we ook kostendelend vervoer.

Aanbevolen uitrusting

Voor onze wandeltochten heb je niet veel speciale uitrusting nodig. Een rugzakje, wandelstokken en stevige (waterdichte) wandelschoenen worden wel aangeraden voor optimaal comfort en gemak tijdens het wandelen.

Prijzen

De kosten van onze vakanties variëren afhankelijk van de bestemming en periode. We streven er echter altijd naar om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, zodat onze vakanties voor iedereen toegankelijk zijn.

Wil je deelnemen aan een van onze wandelvakanties?

Verken ons aanbod en meld je aan voor een onvergetelijke ervaring in de natuur!

Programma bekijken & inschrijven

Wandelvakantie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x