Zwemlessen privé

Wanneer en voor wie?

Op vrijdagavond, zondagmiddag of op dinsdag kan je bij ons terecht voor privé zwemles wanneer er extra zorg en begeleiding nodig is om te leren zwemmen. We bieden geen standaard privélessen aan.

Dit kan vanaf de leeftijd van 5 jaar en we voorzien hiervoor een lesgever per zwemmer.
Let wel op, de plaatsen zijn beperkt.

Denk je dat je zoon/dochter voor een individueel traject  in aanmerking komt?
Stuur dan, even een mailtje naar info@creactief.be met wat meer info over je kindje. Je kan ook bellen tijdens de openingsuren van ons secretariaat. We bekijken dan de mogelijkheden en vrije plaatsen.


Wat houden onze privé zwemlessen in?

Onze privélessen zijn vraaggestuurd en worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw kind, in tegenstelling tot onze groepslessen. We houden hierbij rekening met jouw wensen als ouder. De lessen zijn gebaseerd op de “leerlijn zwemmen” en het brevetsysteem van het Instituut voor Sportbeheer en Baan 4, met aanpassingen aan het individuele niveau van elke zwemmer.

Voortgang en evaluatie

Elk kind dat privéles volgt, wordt bijgehouden op een individuele evaluatiefiche, waarmee we het niveau en de voortgang nauwkeurig kunnen volgen en de lessen daarop aanpassen. Een voorbeeld van zo'n evaluatiefiche voor privélessen is hier beschikbaar. Bekijk hier een voorbeeld van de evaluatiefiche.

Wat kosten onze privé zwemlessen?

De kosten voor een privéles, inclusief de inzet van een lesgever, verzekering en toegang tot het zwembad, bedragen 20 euro per les.Aannulatievoorwaarden

  • Bij annulatie om medische redenen: je kunt een terugbetaling krijgen voor één of meerdere lessen op vertoon van een doktersattest.
  • Bij andere redenen: één les kan niet worden terugbetaald. Bij annulering van een reeks of enkele lessen geldt een annulatiekost van 50%, waarbij reeds genomen lessen en de verzekering eerst in rekening worden gebracht.


Zwemlessen privé

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x