Groepslessen zwemmen

Waar, wanneer en voor wie?

Onze groepslessen vinden plaats in onze zwemclub te Kontich of Mortsel. Deze zwemlessen worden gegeven op dinsdag, vrijdag en zondag en zijn bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. We richten ons niet op leeftijd, maar op vaardigheidsniveau, met 9 verschillende niveaus. Bij de eerste inschrijving wordt je kindje tijdens een kort testlesje ingedeeld in de juiste niveaugroep.

Onze medewerkers proberen steeds de kinderen uit één gezin zo dicht mogelijk bij elkaar in te in te plannen
Dit is echter geen garantie.
Bij de plaatsingen van de verschillende groepen moet rekening gehouden worden met heel wat factoren.
(max aantal kindjes per groep, een gepaste lesgever, niveau 4 en 5 moeten een een "buitenbaan" zitten, in het klein bad is de bodemdiepte van belang,...).
Gelieve hiermee rekening te houden als je inschrijft.

Wat houden onze groepslessen zwemmen in?

De lessen duren 30 minuten en het aantal kinderen per groep varieert van 4 tot 10, afhankelijk van het niveau. We volgen een vast programma gebaseerd op de “leerlijn zwemmen” van het Instituut voor Sportbeheer en Baan 4. De lessen omvatten verschillende fases: van waterwennen en zelfredzaamheid tot geavanceerde zwemtechnieken en reddend zwemmen. Lees meer over onze lesdoelen, brevetten en evaluatie.

Lidmaatschap & kosten

Bij Creactief hoef je je niet voor een heel jaar in te schrijven; je hebt de flexibiliteit om per trimester in te stappen. Dit betekent dat je kunt kiezen om te starten in september, januari of april.

Zodra je het lidgeld hebt betaald, ontvang je bij je eerste les aan de kassa een 'leskaart'. Deze kaart dien je elke les aan de kassa te laten afstempelen. Het lidgeld varieert afhankelijk van de lengte van het trimester en omvat altijd de toegang tot het zwembad, de zwemlessen, de verzekering en de eventueel te behalen brevetten.

Een extra voordeel: als je je tijdig inschrijft én betaalt aan de kassa voor een volgende reeks binnen hetzelfde sportjaar en op dezelfde dag, ontvang je bovendien een korting van 10 euro! Zo maken we het zwemmen bij Creactief niet alleen plezierig, maar ook voordelig.

Annulatievoorwaarden

Een gemiste les kan niet worden terugbetaald. Bij annulatie om medische redenen is terugbetaling mogelijk bij het missen van meer dan 30% van de cursus, mits een doktersattest (na aftrek verzekering). Voor andere redenen geldt een annulatiekost van 50%, plus de verzekering en reeds voorbije lessen.

Schrijf je in voor de groepslessen zwemmen!

Schrijf je in via de knop onderaan of neem contact op met ons secretariaat. De lesuren variëren afhankelijk van de groep waarin je kindje geplaatst wordt.

Nu inschrijvenGroepslessen zwemmen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x