Over creactief

Welkom bij Creactief,

Creactief heet jong en oud van harte welkom voor een scala aan activiteiten. Wij bieden een gevarieerd aanbod van georganiseerde reizen en sportieve activiteiten aan. Je kan bij ons terecht voor onder andere: ski vakanties, fietsvakanties, spannende daguitstappen, verkwikkende wandeltochten en zelfs zwemlessen. Onze organisatie staat garant voor kwaliteitsvolle begeleiding en een financiële drempel die voor iedereen toegankelijk is.

Of je nu een kind, senior, single, gezin, school of vereniging bent, iedereen kan deelnemen aan onze diverse activiteiten. We streven ernaar om aan al jouw vakantiewensen te voldoen en sport, vakantie en ontspanning toegankelijk te maken voor iedereen.

Al meer dan 30 jaar dé specialist in actieve vakanties en meer

Creactief, opgericht in 1993 door vier bevlogen individuen, begon als een initiatief gericht op het organiseren van ski vakanties waar persoonlijk contact de kern vormde. De wintersportvakanties bleken al snel een groot succes te zijn.

Wie staat er momenteel achter de schermen? Twee van de vier oprichters zijn nog steeds vol enthousiasme betrokken bij ons bedrijf. Samen vormen zij de kern van een team dat deelnemers begeleidt bij boeiende activiteiten aan een kostprijs die voor iedereen aantrekkelijk is. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij het toegewijde werk van onze medewerkers. We hebben drie administratieve krachten, die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, een team van 30 medewerkers die zich vol passie inzetten voor onze zwemactiviteiten, en niet te vergeten, een groep van ongeveer 10 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van onze actieve vakanties.

Ontdek onze sportieve vakanties & activiteiten!

Klik op de gewenste categorie voor meer informatie.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x