Over creactief

Creactief is in 1993 opgericht op initiatief van 4 enthousiastelingen. Het begon allemaal met het organiseren van skireizen waarbij persoonlijk contact centraal staat. De wintersportvakanties kenden een groot succes.

Van skivakanties naar meer mooie activiteiten


Zwemmen

Creactief zwemmen is zowel een zwemschool als een recreatieve zwemclub.  Wil je graag zwemles?  Je kan bij ons terecht voor babyzwemmen, groepslessen, privélessen,.... Maar je kan ook komen om baantjes te zwemmen, je conditie te verbeteren (Start to Swim), je techniek te verbeteren (Swimtips) of gewoon spelen in het water met heel de familie.

Vakantie

Trekt u er graag op uit? Om te wandelen, te fietsen, te skiën, cultuur op te snuiven,… In ons gamma aan vakanties en weekends  vindt u ongetwijfeld uw gading. Bovendien mag u op beide oren slapen: Creactief is een krak in het organiseren in vakanties en weekends. U zult volop genieten!

Recreatie

Creactief Recreatie.  Fietsen, wandelen, stadsbezoek, kerstmarkt... het komt allemaal voor in ons programma. 

Wie is wie?

Twee van de 4 oprichters van Creactief werken nog steeds enthousiast mee. Onze groep begeleidt de deelnemers bij boeiende activiteiten aan een kostprijs die voor iedereen aantrekkelijk is. Dat kan door het goede werk van:

  • 3 administratieve medewerkers
  • 30 medewerkers die zich richten op het zwemmen
  • 10-tal medewerkers die instaan voor de vakanties


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x