Zwemmen met Creactief

Ons veelzijdig aanbod

Zwemlessen privé met Creactief.

Zwemlessen privé

Zoek je persoonlijke begeleiding voor jouw kind? Onze privélessen bieden individuele aandacht en zijn volledig afgestemd op de behoeften van jouw kind.

InschrijvenLees meer

Groepslessen zwemmen met Creactief.

Groepslessen zwemmen

Voor kinderen en jongeren vanaf 3 jaar bieden wij groepszwemlessen, aangepast aan verschillende leeftijden en niveaus.

InschrijvenLees meer

Babyzwemmen en peuterzwemmen met Creatief.

Babyzwemmen en peuterzwemmen

Speciaal voor de allerkleinsten (van 6 maanden tot ongeveer 3 jaar) hebben wij leuke en leerzame zwemlessen. Een perfecte start voor de zwemontwikkeling van jouw kind.

InschrijvenLees meer

Recreatief zwemmen (vrij zwemmen) met Creactief.

Recreatief zwemmen (vrij zwemmen)

Wil je jouw conditie verbeteren, ontspannen terwijl jouw kind zwemles heeft, of gewoon gezellig tijd doorbrengen met jouw gezin in het water? Ons vrij zwemmen biedt voor ieder wat wils.

InschrijvenLees meer

Onze zwemclubs

Creactief presenteert met trots haar aanbod van zwemlessen en recreatief zwemmen, geschikt voor alle leeftijden, op onze twee sfeervolle locaties in Kontich en Mortsel. Het is belangrijk om te weten dat tijdens schoolvakanties onze zwemlessen tijdelijk gepauzeerd worden. PS: Creactief is altijd actief bezig met het milieu. Ontdek hier onze tips!

Zwemclub Kontich

  • Zwemlessen privé (voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben)
  • Groepslessen zwemmen
  • Baantjeszwemmen

Waar en wanneer?


Dinsdag van 18u - 20u30. 

Nu lid worden

Zwemclub Mortsel

  • Zwemlessen privé (voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben)
  • Groepslessen zwemmen
  • Baantjeszwemmen
  • Peuterzwemmen
  • Babyzwemmen
  • Recreatief zwemmen (vrij zwemmen en spelen met de familie)

Waar en wanneer?

Vrijdag van 18u - 20u. 

Zondag van 12u - 14u en 14u40 - 16u30.

Nu lid worden

Lidmaatschap & G-Sport

Ons lidmaatschap loopt van september tot juni. Als u later in het jaar lid wordt, is jouw lidmaatschap ook geldig tot juni. Houd er rekening mee dat het lidgeld de verzekeringspremie dekt en daarom niet restitueerbaar is.

Bij Creactief zijn G-sporters van harte welkom. Hoewel we geen aparte G-afdeling hebben, streven we ernaar G-sporters zoveel mogelijk te integreren in onze activiteiten. In sommige gevallen is directe integratie mogelijk, maar als er meer ondersteuning nodig is, nodigen we u graag uit voor een gesprek met onze verantwoordelijke om de mogelijkheden te bespreken.

Groepsindeling

Lees hier hoe de groepsindeling verloopt of klik op onderstaande link om specifieke indelingen te bekijken.

Data groepslessen en baby/peuterzwemmen trimester 3

Zwemmateriaal

Buiten je eigen zwembroek of badpak kan je allerlei zwemmateriaal gratis gebruiken. Zo voorzien wij tijdens de zwemlessen en het vrij zwemmen onder andere zwemplankjes en zwembandjes, maar ook speelmaterialen zoals ballen en opduikringen.

Kortingen

Wij bieden verschillende kortingen aan. Gezinnen met drie of meer kinderen in de lessen ontvangen een korting van 15 euro per kind. Daarnaast bieden we speciale kortingen voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds en inwoners van Mortsel met een 'Uitpas met kansenstatuut' (opgelet: je moet deze pas hebben voor je je inschrijf). Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over kortingen en de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Verzekeringen

Veiligheid en zekerheid staan bij ons voorop. In geval van een ongeluk tijdens de zwemactiviteiten of op weg daar naartoe, ben je verzekerd, mits jouw lid- of lesgeld voldaan is. Bij een ongeval, neem binnen vijf dagen contact op met ons secretariaat voor assistentie bij het indienen van jouw claim bij Sportateam.

Graag meer informatie?

Heb je vragen over praktische afspraken? Bekijk hieronder bij wie je terecht kan.

Zwemmen met Creactief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x