Fietstochten

Ontdek de natuur op wielen

Ontdek de verborgen parels van de natuur op twee wielen, terwijl je geniet van de frisse buitenlucht en de prachtige landschappen. Onze fietstochten zijn zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan interesses en fitnessniveaus te accommoderen, zodat iedereen, van beginnende fietsers tot ervaren avonturiers, de perfecte route kan vinden.

Programma bekijken & inschrijven

Waar organiseren wij fietstochten?

Creactief organiseert fietstochten in België. Af en toe durven we een wandeltocht te organiseren in Nederland.

Iedereen kan deelnemen

Om mee te fietsen met Creactief hoef je geen lid te zijn, maar houd er rekening mee dat je dan buiten onze verzekering valt. Leden hebben als voordeel dat ze gratis kunnen deelnemen aan de fietstochten. Voor meer details over ons lidmaatschap, klik hier.

Kosten & carpoolen

Onze fietstochten zijn gratis. We vragen slechts een kleine vergoeding als je ervoor kiest om mee te carpoolen. Creactief biedt namelijk de mogelijkheid om mee te carpoolen naar het vertrekpunt en de kosten te delen als de startplaats te ver weg voor je is. Leden betalen een bijdrage afhankelijk van de afstand (variërend van 3 tot 11 euro). Niet-leden betalen een hogere bijdrage (variërend van 8 tot 16 euro).

Wil je deelnemen aan een van onze fietstochten?

Neem een kijkje in ons fietsprogramma en meld je aan voor een gezamenlijke tocht door de prachtige natuur!

Fietstochten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x