Fietsvakantie

Zoek je een unieke manier om je vakantie door te brengen, waarbij avontuur en ontspanning samen komen? Creactief nodigt je uit om de schoonheid van België, Nederland, en daarbuiten te ontdekken met onze exclusieve fietsvakanties. Ontworpen voor iedereen die de wereld graag op twee wielen verkent, bieden onze vakanties een onvergetelijke ervaring langs enkele van de meest adembenemende landschappen.

Fietsvakantie

Waarom kiezen voor een Creactief fietsvakantie?

Creactief is niet zomaar een reisorganisatie; het is jouw toegangspoort tot avontuurlijke reizen, geleid door passie en expertise. Onze fietsvakanties combineren het plezier van fietsen met de ontdekking van verborgen juweeltjes in natuur en cultuur. Ons aanbod omvat zorgvuldig geplande routes, comfortabele accommodatie, en professionele begeleiding, waardoor je reis zowel plezierig als zorgeloos is.

Jouw gids naar onvergetelijke bestemmingen

Met Creactief als jouw gids naar onvergetelijke bestemmingen, beleef je fietsvakanties die plaatsvinden in de prachtige regio's van België en Nederland. We hebben voor jou de meest adembenemende routes zorgvuldig uitgestippeld, zodat je kunt genieten van autovrije wegen en de schitterende natuur die deze landen te bieden hebben. Onze bestemmingen zijn met zorg geselecteerd om je langs de meest pittoreske en autovrije paden te leiden. Dit geeft je de vrijheid om te stoppen waar je maar wilt; of het nu voor een rustpauze in de natuur is of voor een bezoek aan een charmant dorpje onderweg. Dankzij onze ervaren gidsen, die ervoor zorgen dat je niets mist, ben je verzekerd van een reis die verder gaat dan de gebaande paden.

Ontdek onze fietsvakanties

Fietsavonturen in groep 

Onze fietsvakanties worden georganiseerd in groepsverband, waarbij je de kans krijgt om samen met andere enthousiaste deelnemers de prachtige routes te verkennen. Deze gezamenlijke reizen bieden een unieke manier om nieuwe mensen te ontmoeten met een gedeelde passie voor fietsen en avontuur. Echter, wij begrijpen het belang van persoonlijke vrijheid tijdens je vakantie. Daarom zijn alle geplande activiteiten volledig vrijblijvend. Jij beslist zelf hoe actief je deelneemt aan het programma. Of je nu besluit om elke activiteit bij te wonen of liever een dagje voor jezelf neemt, onze vakanties zijn ontworpen om aan jouw individuele wensen te voldoen.

Wie kan deelnemen aan onze fietsvakanties?

Bij Creactief is iedereen welkom. Onze fietsvakanties zijn ontworpen met verschillende niveaus van intensiteit, zodat zowel beginnende als ervaren fietsers kunnen genieten van de reis. De gemiddelde snelheid en dagelijkse afstanden worden vooraf gecommuniceerd, zodat je de juiste keuze kunt maken voor je capaciteiten en interesses.

Schrijf je in voor je volgende fietsavontuur

Fietsvakantie

Alles inbegrepen voor jouw gemak

  • Professionele begeleiding en zorgvuldig uitgestippelde fietstochten

Bij elke fietsvakantie die we aanbieden, zit professionele begeleiding en een reeks zorgvuldig uitgewerkte fietstochten inbegrepen. Ons team van ervaren gidsen staat klaar om je door de mooiste landschappen te leiden, terwijl ze zorgen voor een veilige en plezierige ervaring. De routes zijn met zorg gekozen om je niet alleen langs adembenemende uitzichten te leiden, maar ook om je kennis te laten maken met de cultuur en de geschiedenis van de regio. Onze tochten zijn ontworpen met alle niveaus van fietsers in gedachten, van beginners tot gevorderden, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan genieten.

  • Comfortabele accommodatie en heerlijke maaltijden

Om ervoor te zorgen dat je volledig kunt ontspannen na een dag vol ontdekkingen, bieden we comfortabele accommodatieopties aan in zowel hotels als vakantiewoningen. Bij onze hotelvakanties heb je de keuze tussen verblijf op basis van kamer met ontbijt of halfpension, waarbij je elke ochtend en avond kunt genieten van heerlijke maaltijden. Voor een meer zelfstandige ervaring zijn onze vakantiewoningen uitgerust met alles wat je nodig hebt, zodat je in je eigen tempo van je verblijf kunt genieten. Ongeacht je keuze, we zorgen ervoor dat je verblijf zowel comfortabel als onvergetelijk is.

  • Kostendelend vervoer: Gemakkelijk en duurzaam

We begrijpen dat gemak een belangrijke factor is bij het plannen van je vakantie. Daarom bieden we voor de meeste van onze fietsvakanties kostendelend vervoer aan. Onze minibus, uitgerust met een aanhangwagen voor fietsen, zorgt ervoor dat je moeiteloos bij je startpunt komt en weer terug. Dit initiatief maakt niet alleen je reis gemakkelijker, maar draagt ook bij aan een duurzamere manier van reizen door het aantal individuele autoverplaatsingen te verminderen. Zo kun je genieten van je fietsavontuur met de wetenschap dat je ook een steentje bijdraagt aan het milieu.

Belangrijk: Voor onze fietsvakanties dien je je eigen fiets mee te nemen, liefst met versnellingen voor extra comfort. Een fietstas voor persoonlijke spullen en een reserveband zijn ook aan te raden voor een zorgeloze ervaring. In sommige gevallen is het mogelijk om een fiets te huren ter plaatsen.

Programma bekijken & inschrijven

Graag een fietsvakantie op maat? Dat kan!

Bij Creactief is er naast ons gevarieerde jaarlijkse aanbod, de bijzondere optie om een fietsvakantie op maat te creëren. Perfect voor wie met een eigen groep vrienden of familie een persoonlijk avontuur wil beleven, helemaal aangepast aan jullie wensen.

Vertel ons jouw ideale reis - van rustige tochtjes langs waterwegen tot avontuurlijke paden door heuvels - en ons team ontwerpt een reis die naadloos aansluit bij jouw verwachtingen. Van de planning van de route tot de accommodatie en het transport, alles wordt voor jou geregeld. Heb je een specifieke fietsdroom? Neem contact op met Creactief en laat ons jouw perfecte vakantie samenstellen!

Vraag een vakantie op maat aan

Fietsvakanties met Creactief

Volg ons op Facebook en Instagram.

Fietsvakantie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x