Actieve vakanties met Creactief

Ontdek de wereld met georganiseerde reizen van Creactief

Ben je een enthousiaste avonturier die houdt van georganiseerde reizen? Creactief biedt een breed scala aan actieve vakanties, van wandelen en fietsen tot skiën en culturele ontdekkingen. Met onze expertise in het organiseren van reizen en weekends ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Weekends vol avontuur en ontspanning

Geniet van een zorgeloos weekend weg met onze georganiseerde reizen. Of je nu kiest voor een fietsavontuur of een culturele uitstap, wij bieden de perfecte kans om te herbronnen tijdens een kort verblijf.

Bekijk onze actieve vakanties

Lidmaatschap voor actievelingen

Als lid van Creactief Recreatie heb je toegang tot diverse vakanties. Meld je aan door jouw gegevens via ons online contactformulier in te sturen en het lidgeld van € 25 te storten op rekeningnummer BE26 7895 7244 6629, met vermelding van je naam en 'Lidgeld recreatie'. Dit lidmaatschap loopt van oktober tot oktober. Zodra wij jouw betaling ontvangen, vind je je lidkaart en andere voordelen in je Sporta- team account.

Voordelen van het lidmaatschap

  • Voorrang bij inschrijvingen voor alle vakanties en trips.
  • Kortingen bij bepaalde activiteiten.
  • Een verzekering tijdens al onze georganiseerde reizen, geldig voor het hele jaar (uitgezonderd ski- en snowbaord).
  • Een attest voor het ziekenfonds.

Verzekerd en zorgeloos op reis

Reis met vertrouwen, want Creactief vzw is verzekerd tegen financieel onvermogen bij het Garantiefonds Reizen. Dit zorgt voor een extra laag van zekerheid bij al onze georganiseerde reizen.

Lees onze algemene voorwaarden

Actieve vakanties met Creactief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x