Skiweekends (Januari 2024)

weekendski La Bress (FR) - reis met minibus

volgende weekendski in januari 2025! 

2 dagen skiën zonder vakantie te moeten nemen.

La Bresse is het belangrijkste en meest sympathieke skigebied van de Vogezen. Op slechts een 5-tal uurtjes vanuit Antwerpen heb je in La Bresse een paradijslijke rust. Pure tradities en modern gemak gaan hier hand in hand. Mooie pisten staan tot je beschikking evenals een reusachtig terrein voor langlauf en wandelen. Niet in de laatste plaats heb je hier ook een hele mooie natuurlijke ijsbaan.

La Bress, een groot en kortbij gelegen skigebied. Het skigebied is zeeg gekend voor weekend.  354 pistes, 6 groene, 14 blauwe, 13 rode en 1 zwarte, in totaal een gebied van 220 hectare.
6 stoeltjesliften en 11 sleepliften.  De sneeuwkanonnen zorgen elk jaar voor een sneeuwzekerheid van half december tot half maart!

Programma: Vertrek om 4.00 uur vanuit Mortsel. Na een ontbijtstop aankomst rond 10.00 uur direct aan de piste. Hier krijg je je skipas en kan je vertrekken (eventueel materiaal huren kan ter plaatse). Heel de dag kan skiën.

Om 17 uur verzamelen aan het dalstation en vertrek naar het hotel. Na de kamerverdeling nemen we een avondmaal. Goed slapen, een stevig ontbijt en terug naar de piste. We verblijven in een centraal gelegen hotel, Je kan nu skiën tot 16 uur. Om 16.30 uur vertrek richting België. Onderweg is er een stop met mogelijkheid om ene avondmaal te nemen. Aankomst rond 23.00 uur.

Hotel:

We verblijven dit weekend in Ibis Hotel La Bress ***, gelegen midden in het centrum ban La Bresse.  Het  hotel ligt op een 10-tal km. van de skipistes.  Er is een bar en restaurant.  De kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en TV.
We nemen hier het avondmaal op zaterdag en en het ontbijt op zondag.

Inbegrepen: vervoer per minibus, overnachting in half pension, skipas 2 dagen, begeleiding

vertrekplaatsen: Mortsel : 4.00 uur
Tongeren: 5.00 uur

let op: max 9 personen

Eigen vervoer mogelijk op aanvraag.
Prijzen singlekamer of 3-persoonskamer op aanvraag.

Prijs: boek voor  en krijg 50 euro korting! 

plan piste La Bresse

Schrijf je in

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x